perjantai 26. heinäkuuta 2013

Viimeiset 24 tuntia..

Se alkaa kohta. Vastahan me tänne tultiin, hetki sitten. Toivottavasti jotain muutakin on muuttunut kuin sää. Aurinko paistaa ja on taas kesä ja kärpäset. Eilen tehtiin taas yhdessä hyvää hauskasti, kuten eilisistä kuvista saatat huomata. Lähetysjalkapalloa lähetystyön hyväksi. Peli kyllä muistuttaa oikeaa jalkapalloa, on pallo, pelaajat, tuomarit ja maalejakin lasketaan (jotenkuten). Pelin suola on siinä, että sinulla on mahdollisuus ostaa vastapuolen pelaajalle tai pelaajille hetkeksi häiriötekijöitä, jotka hankaloittavat heidän pelaamistaan. Näitä ovat esim. kasteleminen, ämpäri päähän, hassut vaatteet päälle, erilaiset kävelyt, laululeikit kesken pelin etc. Ostosten hinnat ovat 10snt:stä ylöspäin. Myös tuomarit ovat ostettavissa, hintakin on kyllä sen mukainen. Pelillä sinänsä ei ole niin merkitystä, eikä varsinkaan maaleilla. Tärkeintä on hauska yhdessäolo hyvän asian puolesta. Ei hyvää tarvitse tehdä otsa rypyssä, liituraitaa päällä. Hauskaa meillä kyllä oli :)

Aikanaan peli päättyi siihen, että jokainen sai ostaa itselleen uimavuoron vaatteet päällä. Siellä sitä sitten oltiin, lähes koko leiri pulikoimassa. Isoset halusivat heittää minut järveen ja siitähän tehtiin sitten myyntiartikkeli. 13 € pamahti siitä jalkapallokassaan. Mahtavia voltteja ja hyppyjä nuo nuoret osaavat tehdä noilta hyppylavoilta. Rohkeita ovat, mokomat. Tähän asti olen itse tyytynyt lavoilla käymään vaan hiukan kurkkimassa sivuilta alas ja toteamassa ettei sinne ole mitään asiaa minun korkeanpaikankammolla. MUTTA, mutta.. hiukan yllytettynä ja tilapäisellä mielenhäiriöllä varustettuna sain päähänpiston hypätä. Kannustus oli korvia huumaava ja rohkaiseva. " laita vaan silmät kii ja kävele eteenpäin", "ei siinä kauaa mee, kun oot jo alhaalla", "Pinjakin uskalsi hypätä" tai "paljon kauemmin sä kävelet portaita alas kuin hyppäät". Ja niin se neitsytmatka tuli tehtyä. Huhhuh!! Aikamoinen adrenaliinipiikki siitä tuli ja todellinen voittajafiilis :) Suosittelen itsesi haastamista johonkin uuteen asiaan. Se on oikeasti vahvistava kokemus!

Toivottavasti täällä leirillä on ollut näitä tilanteita jokaisella. Ensimmäisen päivän ihmettelyt ulkoläksyjen oppimisesta on ainakin kumottu. Läksytaululla on enää pari hassua tyhjää aukkoa. Hieno juttu!! Enää onkin jännittämistä loppukokeeen läpäisemisestä. No, siinä tuskin on kellään ongelmaa, joten eiköhän ne rippijuhlatkin aikanaan tule. Tänään ainakin kirjoitetaan kummeille kutsut.

Arvaatteko mistä on tullut meidän leirin suurin ongelma?? Eniten kysymyksiä nostattanut asia??  Ei, se ei ole yöhiljaisuus, eikä mikään muukaan häiriköinti. Se on huutokaupan voittanut isosten hiljaisuus. Sen toteutuminen tuntuu olevan vaikea paikka, sanoisin jopa erityisen vaikea. Mutta, kohta se nähdään. 72 min alkaa ihan kooooooooooohta :)

Minski
 Nuorten taidonnäytteitä:
Markus vauhdissa

Sofia..
Jatta..

Videoklipissä Antin taidonnäyte. Varoitus: älä yritä tätä kotona ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti