torstai 25. heinäkuuta 2013

Vierailupäivän fiiliksiä :)

Moiksu muksut! Heräsimme aamulla 8.00, paitsi Matti Myöhäset heräsi klo 8.20. Päivä alkoi lipun nostolla ja päivän teema oli kiirastorstai, eli kirkko puettiin mustiin. Seuraavaksi oli Panun opetus jossa keskustelimme millainen Jeesus on. 

Lounaaksi meillä oli jauhelihakastiketta, perunaa, makaroonilaatikkoa ja salaattia. Sitten jatkui panun opetus ja isosten urheiluhetki oli vaihtunut lauluhetkeksi. Sen jälkeen oli Minskin opetus. Isoset pitivät näytelmän eri iskutavoista, eri aikakausina. Tällä alkoi Minskin opetus rakkaudesta. 

Välipalalla söimme herkullista hääkakkua, jonka jälkeen aloime katsomaan Jeesus elokuvan toistaosaa. Kun elokuva loppui aloitimme siivoamaan vanhempiamme varten. 


Vanhempamme tulivat, ja menimme rantaan jossa oli meille ja vanhemmille iltaohjelmaa, jossa oli karkinsyöntikilpailu, (meiä ryhmä voitti!!!!!!) sketsejä ja huutokauppaa. 

Vanha kamu Tuomokin tuli käymään joka oli harjoittelussa keväällä seurakunnalla. Tuomoa oli kiva nähdä :)). Vierailuaika päättyi ja meillä alkoi saunavuoro, jonka jälkeen oli iltahartsu ja nukkumaan meno.
Tyytyväinen huutokauppayleisö

Kirvesvartta

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa..

Isosten hiljaisuus myyty! se oli liikaa juontajalle ;) Minttu kentissä.

Terveisin Pinja K, Sofia, Henrika ja Antti. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti