keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ennen vierailupäivää..

Tänään on SE päivä. Vierailupäivä. Äidit, isät, siskot, veljet, kaverit, naapurit, mummot, papat, lemmikkieläimet ja kumminkaimat tulevat meitä katsomaan. Onkohan Korkeasaaren apinoilla sama fiilis? Katsoa saa, koskea ei. Toivottavasti ei, siis se, että täällä meitä saa myös koskea. Emme halua olla vain katseltavina ja ihmeteltävinä. Toivottavasti hetki tuo oikeita kohtaamisia ja hyviä sellaisia :). Niin, tiedän, että teillä vierailla on ollut meitä ikävä, tai ainakin lapsianne. Nuorillakin on ikävä rakkaita, vaikka se pitääkin piilottaa kuoren alle, koska toiset leiriläiset.

Nyt on tehtävä tunnustus, aina en ole kovin innostunut vierailupäivästä. Porukasta riippuen leiri voi mennä vierailusta niin sekaisin, että kaikki on aloitettava alusta. Tämän ryhmän kohdalla en tätä pelkää. Muuten en ehkä olisi tehnyt tunnustustakaan.. Miksi näin? Fiilis leirillä ei aina ole hmmmm hyvä, valitettavasti. Toki silloin on myös itselläkin peiliin katsomisen paikka, mutta leirillä ei kaikki aina mene käsikirjoituksen mukaan. Joskus olen miettinyt mitä ja miten vastaan kun minulta kysytään miten on mennyt.. Hyvillä mielin voin sanoa, että nuo hetket ovat olleet harvassa. Tänä vuonna meillä on ollut oikein paljon hyviä hetkiä ja hyvää tunnelmaa. Toivottavasti se näkyy sinullekin :).

Summa summarum. Olette tänään tervetulleita tutustumaan leiriin, katselemaan ja ihmettelemään, kyselemään ja osallistumaan. Me yritämme tämän kotoisan sekamelskan saada edes jotenkin edustuskuntoon.. Kämpät näyttävät kyllä juuri sellaisilta kuin lapsenne haluavat. Siivousvelvoitetta ei ole. Ei myöskään minun kämpässäni. Kämppien välisellä siivouskilpailulla voi toki olla jotain telekistä tuon asian kanssa. Illalla selviää myös miten tähän asiaan liittyy pokaali, kukka, possu ja kaasunaamari. Toki, saatat tuosta yhdistelmästä jotain päätelläkin..

Vierailupäivään on valmistauduttu peseytymällä, tipuset orrella :)

Tyttöjen saunavuoro näissä tunnelmissa <3

Mukavaa kiirastorstaita. Kosketellaan toisiamme :) - Minski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti