sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sunnuntai, riparin eka päivä

Toivakan srk:n ripari starttasi aamulla jumalanpalveluksella Toivakan kirkossa. Jumalanpalveluksen aluksi koko kirkkokansa huokaisi syvään. Eilisiltana katosi metsään pieni 2-vuotias poika, hän oli kateisssa lähes 6 tuntia. Onneksi tilanne päättyi hyvin ja poika löytyi :).
Kirkossa oli meidän lisäksemme myös Espoon Leppävaaran srk:n riparilaisia. Jumalanpalveluksen päätteeksi lauloimme yhdessä "..Evankeliumi, ilosanomamme on (niin on). Evankeliumi, ilosanomamme on (TOSI ON!)." Heidän leirinsä on loppusuoralla ja meidän alkutekijöissä.

Jumalanpalveluksen jälkeen alkoi tavaran pakkaaminen autoon. Ja sitä tavaraa riitti ja riitti ja riitti.. mm kahdet rummut, ainakin 5 kitaraa, laatikoittain erilaista leirirompetta etc.. Meidän srk:ssa kun lähdetään leirille, niin mukaan TODELLAKIN pakataan tavaraa, koskaan ei voi tietää milloin tarvitaan varavaravaravarasuunnitelma.

Seuraavan 7 päivän ajan kotimme on Kngasniemen srk:n leirikeskus Salmela.

(kuvat edellisiltä kesiltä..)

Olemme olleet täällä vasta puoli päivää ja jo kolmasti istuneet ruokapöydän ääressä :) Nälkää emme ainakaan näe. Väliherkuista pitää huolen oma pikku kioskimme. Toki olemme jo ehtineet laulamaan, opiskelemaan ja jokainen on suorittanut jo ainakin yhden ulkoläksyistä, nopeimmat jo kaikki. 

Hyvällä mielellä mennään eteenpäin. Nyt odotellaan saunan lämmittäjiä saunalta..

Mukavaa illanjatkoa sinulle ja mukava kun olet lukenut kuulumisemme :)

Leiriterkuin Minski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti