perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lähetysjalkapalloa ja muuta kivaa

Tänään heräsimme Jarnon herätykseen. Sen jälkeen mussutettiin aamupalaa, mutta Jere ja Eemeli sai ruuan sänkyyn asti! Tämä johtui eilisestä huutokaupasta, jossa Eemelin huoneelle huudettiin aamupala sänkyyn. Sitten mentiin jumikseen jonka pitivät Markus (pappi), Sonja ja Henni. Jumis meni kyllä ihan hyvin. 

Sitten Panu aloitti opetuksen ja siinä puhuttiin kolmiyhteisestä Jumalasta. Sitten taas syötiin. Ruuan jälkeen jatkoimme vielä Panun opetuksella. Pienen tauon jälkeen Minski kertoi lähetyksestä, sen jälkeen menimme pelamaan lähetysjalkapalloa. 

Siinä sai ostaa vaikeutuksia vastapuolen pelaajille esim, vettä niskaan, oudot vaatteet tai ämpäri päähän. Oikeastaan kaikki kastuivat, ainakin vähän. Osalla oli sen jälkeen uintia vaatteet päällä, ja Minski uskalsi hypätä kolmesta metristä. Sitten oli Happy Hour eli kahvit. Kahvien jälkeen Minski kertoi ensin meille vähän seurakunnasta ja sitten kävi kaksi vierasta, Sointu ja Marja, joista ensimmäinen kertoi lähetyksestä ja toinen seurakunnan toiminnasta. Sitten Minski näytti meille videoita Maata näkyvissä festareista. Sitten taas mussutettiin päivällisen merkeissä. Päivä oli mukava tähän asti :) ja onneksi sää oli hyvä!

Tänään vielä saunan lämmittää Sakarin ryhmä, mutta sitä ennen on raamikset.

Terveisin Vili, Eve, Pinja H ja Lauri :)
Pilvi heittämässä vettä lähetysjalkapallossa
Lähetysjalkapalloasut päällä

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)
lisää tilanteita..
Ämpäri päässä on hankala pelata, saati olla maalivahtina ;)
Isoset heittämässä Minskiä veteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti