maanantai 8. elokuuta 2016

Leirin jälkeen
Huhhuh. Olipas taas leiri. Ei voi muuta kuin hämmästellä, miten nopeasti voi viikko vierähtää huikeiden nuorten kanssa. Leiri oli todella siunattu johtajamme sairastumisesta huolimatta. Paljon siunausta sinne, puolestasi rukoillaan!
Täältä blogista on voinut seurailla, miten viikkomme on mennyt. Teksteistä näkyy läpi se hyvä fiilis, joka meillä Salmelassa oli. Ja loppua kohti vain parani! Vaikka me työntekijät ja isoset suunnittelemme leirin ohjelman, me emme kuitenkaan tee leiriä. Sen teette te leiriläiset, kun omana itsenäänne olette rakentamassa tunnelmaa ja osallisuudellanne viette leiriä eteenpäin. Kiitos siis teille kaikille, jotka olitte leirillä mukana, teitä varten mekin tätä tehdään! Toivottavasti mahdollisimman moni teistä jatkaa seurakunnan toiminnassa, olette sydämellisesti tervetulleita!

Leiriläisten lisäksi suuren kiitoksen ansaitsevat meidän isoset: Elli, Jalmari, Laura, Tiia ja Inka. Teistä oli suuri apu. Inka ja Jalmarikin pärjäsivät oikein hienosti, vaikka ensimmäistä kertaa olivatkin riparilla isosina. Iso kiitos myös Minskille, Panulle ja Hannekselle, joiden kanssa oli mahtavaa harjoitella työelämätaitoja, tämä oli jälleen kerran opettavainen kokemus!
Isoset valmistautumassa Karsinaan
 Yksi huikea asia kirkossamme on lähetys. Leirilläkin se oli yksi kantavista teemoista. Leirillä tyhjäksi juodut pullot ja tölkit sai heittää verkkoon, josta ne sitten palautetaan kauppaan. Vierailuiltana meillä oli lähetyshuutokauppa, jossa eri tuotteita myytiin huutokauppaperiaatteella. Myynnissä oli lounas tarjoiltuna pöytään, ylimääräinen jälkiruoka, kioskipaketti ja pidennetty saunavuoro. Sokerina pohjalla huudettiin yhteishuutokauppana hiljaista sekä kännykätöntä aikaa. Hiljaisuutta kertyi yhteensä kaksi tuntia, josta osa suoritettiin saunavuorojen aikaan. Se olikin mahtava kokemus! Kokonaisuudessaan huutokauppa tuotti lähetykselle ja oman seurakuntamme nuorisotoiminnalle yli 200 euroa, se on mieletön summa! Lisäksi pelasimme leiriläisten kanssa lähetysjalkapalloa. Koska Minski ei ollut muistuttamassa valokuvauksesta ja kaikilla oli kova hinku pelaamaan, meillä ei tästä ole valitettavasti yhtään kuvaa. Jalkapallossa sai pikkurahalla ostaa erilaisia hidasteita vastustajalle, kuten tukkihumalaa tai vedellä kastelua (se olikin kaikkien suosikki :D). Tämä peli tuotti lähetykselle yhteensä yli 35 euroa, se on hieno summa!

Pyysin kaikkia naulaamaan yhden naulan ristiin sen merkiksi, että olemme kaikki yhdessä syyllisiä Jeesuksen kuolemaan. Ylösnousemuksen kautta meidät on kuitenkin vapautettu tästäkin syyllisyydestä. Uskon, että toiminnalliset opetukset jäävät nuorille helpommin mieleen ja he oppivat niiden kautta enemmän. Niin myös toivottavasti tästä.

Konfirmaatiota ja jatkista odotellessa,

Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti