tiistai 25. heinäkuuta 2017

Ripari 2017 sunnuntai 23.7.Aamulla menimme kirkkoon jumalanpalvelukseen. Jumalanpalveluksessa puhuttiin miehestä, joka joutui myymään kaiken omistamansa ja antamaan rahat köyhille ansaitakseen taivaspaikan. Jumalanpalveluksen teema oli kuuliaisuus. Jumalanpalveluksessa työskenteli Panu, Ulla, Minski, Sara, Karla, Riina, Aapo, Laura ja kanttori Suvi.
Jumiksen jälkeen kannettiin tavarat myrskäriltä linja-autoon. Osaa riparilaisista jännitti tuleva viikko. Automatka sujui mukavasti Salmelan leirikeskukseen.
Saavuttuamme Salmelaan kannettiin tavarat pois linja-autosta. Mentiin suoraan syömään ja sen yhteydessä jaettiin riparilaiset huoneisiin. Ruokana oli perunamuusia ja poronkäristystä.
Tällä me mennään

Oma isonen piti raamiksen jossa pohdittiin elämän helmiä ja pyhyyttä. Mietittiin myös että mitä jokainen ottaisi mukaan autiolle saarelle. Mietittiin pyhyyden käsitettä. Luettiin pätkä Raamatusta.
Armonvartissa oltiin hiljaa vartin ajan. Kaikki saa armoa vartin ajan.

Isä, Poika ja Pyhä Henki
Opetus tunnilla taiteltiin paperista kolmioita ja se liittyy kolminaisuuteen. Vapaaväleillä säädettiin ja hengattiin kavereiden kanssa. Päivässä pitää suorittaa yksi tai useampia ulkoläksyjä.

Tekstin laati ja kuvat otti Saran ryhmä; Toni, Juuso, Sami, Emilia ja Elina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti