tiistai 25. heinäkuuta 2017


Jouluaamu

Ma 24.7.2017

Heräsimme aamulla herätykseen klo 7:40. Menimme aamupalalle, jossa söimme puuroa kiissellin kera. Sen jälkeen menimme ulos nostamaan lipun. Lipun nosti Sami ja Juuso. Lipunnoston jälkeen oli oppitunti, jossa puhuttiin syntiinlankeamisesta ja paratiisista.

Oppimisen jälkeen menimme syömään, ja ruokana oli jouluruokia päivämme teeman mukaisesti. Tarjolla oli mm. laatikoita, kinkkua, perunasalaattia ja keitettyjä perunoita. Mahat täynnä menimme seuraavalle oppitunnille. Oppitunnin aiheena oli omatunto ja sen käsittely.

Jälleen enemmän oppineena, menimme välipalalle, jossa tarjoiltiin herkullista joulutorttua. Ennen välipalaa kerkesimme aloittaa leiriolympialaiset ja pelasimme kymmentä tikkua laudalla. Kaiken tämän jälkeen lähdimme ryhmissä suunnittelemaan yhteistä jumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksen aiheena oli joulu, ja lauloimme joululauluja Saaran toimiessa pappina.

Jumiksen jälkeen oli vuorossa armonvartti. Armonvartin jälkeen menimme syömään puuroa, jonka kanssa tarjoiltiin kanelia, sokeria ja hyvää marjasoppaa. Puuron jälkeen menimme pihalle ja osa meistä pelasi koripalloa Panun kanssa. Panu oli loistavalla heittopäällä, kuten aina...

Kuitenkin, tämän pienen vapaahetken jälkeen meidän kuulutettiin saliin jossa isoset ja ohjaajat pitivät sirkusesityksen. Esityksessä oli pääosin sketsejä ja meille oli myös varattu muutama leikki. Iltaohjelman kuvasi Hilma.

Iltaohjelman jälkeen alkoi poikien saunavuoro ja tyttöjen vapaa-aika. Tytöille laitettiin myös iltapalaa ja sen jälkeen tytöt menivät saunomaan ja pojat vastaavasti tulivat syömään.

Ilta meni kaavan mukaisesti. Lauloimme ja olimme iltahartaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti