perjantai 25. heinäkuuta 2014

 Moimoi. Tänään on perjantai. Tänään heräsimme myöhempää kuin yleensä ja se oli hupaisaa. Hilma, Maiju ja Elsa saivat aamupalan sänkyyn. Tänään leikimme pihailussa Aatamia ja Eevaa. Pelin idea oli siinä että Eeva juoksi Aatamia karkuun silmät sidottuina.

Isoset olivat tänään puolitoista tuntia hiljaa ja se oli parasta aikaa. Sen olisi pitänyt kauempaan, koska Henni alkoi puhumaan uinnin aikana.

Tänään olympialaislajina oli croksin heitto laiturilta toiselle laiturille.  Jos osui siihen sai yhden pisteen ja jos kenkä jäi sinne sai kaksi. Pelissä oli myös alkuasukas. Jos osui häneen sai, kolme pistettäja papukaijamerkin.

Loppukokeessa oli trollirölli, ja kaikki menivät aivan sekaisin. Ensiksi meille annettiin paperit ja hullun vaikeat kysymykset. Niitä teimme sitten pari minuuttia, vaikka tuskin kukaan nittä osasi. Sitten ruudulle ilmestyi "trollface", ja kaikki alkoivat nauramaan. Oikeassa kokeessa mentiin ryhmiin, mutta vastaamaan mentiin yksitellen. Oikea loppukoe kesti vain 5 minuuttia, ja se oli suullinen. Toivattavasti kaikki pääsivät läpi. Siinä kyseltiin ihan perus kysymyksiä esim. miltä ripari on tuntunut. 

Tänään uimme hirveästi, koska oli lämmin. Vesi oli kuitenkin kuumempaa kuin ilma. Löysimme sukan, kiviä, kalan ja mutaa järvestä. Pelasimme myös pingistä ja pudotusta paljon. Panu ei ollut tänään vireessä pinkiponkissa.

Ruoka oli tänäänkin hyvää. Lounas oli riisiä ja kanaa. Päivalliseksi oli kalakeittoa. Iltapalalla kananmunat loppui. Tänää teimme viimesimmät ulkoläksymme ja olimme helpottuneita.
Käytiin tänäänkin saunassa ja taas uimassa.

Konfrimaation suunnittelua. Panu vauhdissa.

Ellillä oma näkemys Eevasta ja Aatamista.

Pelailua
Tänään Aatu testasi Antin rillejä. Illalla Elisa sai ylimääräisen jälkiruuan, koska hän voitti sen huutokaupassa. Suunnittelimme myös meidän tulevaa konfirmaatiota.

TERVEISIN Hilma, Jenna, Santtu, Aleksi ja Antti Äm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti