torstai 24. heinäkuuta 2014

Keskiviikko

Heräsimme. Nostettiin lippu ja syötiin aamupala. Menimme jumikseen ja Jari oli pappi. Sitten olikin jo Panun opetus siellä makasimme nurmikolla. Panu lauleskeli innoissaan opetushetkellä. Katsoimme videon perhosesta. Sitten syötiin, ruokana oli peruna ja jauhelihakastike.

Sitten menimme uimaan. Kaikki olivat innoissaan, paitsi Sohvi, joka nukkui huoneessaan.
tytöt piirileikissä

Sitten oli taas opetushetki. Sitten söimme munkkeja- sitten meillä oli hiljainen hetki. Minskin opetushetkessä meitä yritettiin houkutella isosiksi, sekä meille mainostettiin maata näkyvissä festareita. Sitten söimme taas (nakkikeittoa). Sitten valmistauduimme vieraiden tuloa varten. Aatu otti paljon kuvia Aksun tyttöystävästä :D.

Kun vieraat tulivat, heille tarjottiin
molskis :)
pullakahvit ja sitten hinasimme heidät ristirantaan katsomaan illan silkkistä showta, jonka isoset ja ohjaajat olivat suunnitelleet. Oli myös huutokauppa, josssa kaupattiin esimerkiksi Ellin hierontapalvelua, (Elli ottaa varauksia vastaan !!) :). Sitten vieraat lähtivät ja kaikki olivat onnellisia koska isosille huudettiin yli tunti hiljaisuutta (AH !!!). Sitten saunottiin ja uitiin ja mentiin iltahartauteen.


Emilia, Elsa, Aatu, Eelis, Vili

uiminen on vakava juttu ;)

ruokaa - nakkikeittoa
isoset esittelemässä nuorisotyötä

ensimmäinen - toinen ja kolmas kerta, myyty! - vanhemmat leikkimässä sutsisatsia

illan päätteeksi taivaalla

1 kommentti: