maanantai 21. heinäkuuta 2014

Heissulivei

Heissulivei!

Tänään on maanantai. Herätys oli raskas. Hyvin raskas, liian raskas. Päivä alkoi lipunnostolla, jossa Emilia R. ja Sohvi taiteilivat lipun sinne ylös. Aamupalalla sai kahvia, se oli hyvä asia. Ensimmäinen leirijumis onnistui erinomaisesti. Jonnan ryhmä oli vastuussa siitä. Maiju hoiti papin viran hyvin, Veera ja Elisa teki muut jutut. Osa ryntäsi aamu-uinnille.

Opetuksen aihe oli Jumala. Tittidii! Ruoka oli hyvää. Kalaa ja kaikkee muksaa. Pihailu oli kivsuu, päästiin leikkiin tukkihumalaa ja sitten uimaan. Osalle tukkihumala tuotti suuria ongelmia. Esimerkiksi Elli ja Aatu pyörähteli muutaman ylimääräsen kierroksen.. :D

Toisen opetuksen aihe oli synnit. Karu aihe. Kahvi oli ihanaa. Ja pullakin kyllä.
Hiljainen vartti oli ja meni.

Päivän viimeisen opetuksen aihe oli käskyt. Tehtiin ihanii juttui! Pelattiin polttopalloa ja kaikkee. Ruoka oli maukasta. Raamiksessa keskusteltiin okeasta ja väärästä. Vesi oli lämmintä ja sauna oli kuuma! Jeij!

 Iltaohjelma oli sillkkisen ihana. Laulettiin kaikkii veisui ja leikittiin fantsui leikkei. Hartsu oli rauhallinen, Mintun ja Hennin käsialaa. Sit piti mennä nukkuilee, mut kaikki ei malttanu. Pojat juoksenteli säikäyttelemässä tyttöi. Allu, Aatu ja Jesse halusi aiheuttaa Ellille, Veeralle, Sohville ja Emilialle sydänkohtauksen. Melkein onnistuivat. Oli huikee päivä!

Elli, Leona, Antti ja Miika

salkopallo saa kyytiä!

tukkihumalan tahtiin :)

Puulan raikkaudessa virkistyy

Iltaohjelmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti