maanantai 20. heinäkuuta 2015

Leirillä taas..

Kesän kolmas leiriviikko on polkaistu käyntiin. Taas ollaan riparilla. Edellisistä postauksista on mennyt vuosi. Jonnekin matkan varrella on jäänyt ajatus kirjoitella tänne useamminkin. Ehkä vielä joskus..

Kesän alussa leireilimme Paloisilla päiväkerholaisten ja varkkareiden kanssa. Lapsia oli yli 100. Leirien huipuksi retkeilimme vielä Lintsillä 100 hengen voimin. Aika huippua!!
Tänä kesänä sää ei vain ollut kovin suosiollinen, mutta se ei lasten menoa haitannut. Järvessä polskivat mielin määrin ja sateessa kirmasivat pitkin maita ja mantuja. Rohkeimmat "lämminveriset" nukkuivat teltassa.

Leirielämään kuului uimisen ja saunomisen lisäksi pihapelejä, leiriolympialaiset, askartelua, herkkuruokaa ja toki leirikioski :). Lapsille on myös tärkeää, että he saavat viettää aikaa keskenään mökeissään tai hyteissään tai kopeissaan.. Rakkaalla paikalla on monta nimeä :D.

Palataan takaisin riparille.. 
Ensimmäinen yö on onnellisesti takana. Joillekin tuotti illalla tuskaa luopua rakkaasta puhelimestaan yön ajaksi, mutta aamulla jälleenkohtaaminen olikin sitä riemullisempaa. Oi ja voi tuota rakkautta. 

Ulkoläksyjen tankkausta kuuluu joka suunnalta. Lotta suoritti kaikki heti kättelyssä, Noora hienona kakkosena ja Inkku päätti päästä kolmen sakkiin mukaan. Hyvä tytöt!!

Näillä lähdetään adventin viettoon :DD Hyvää adventin aikaa sinullekin <3. Kirkkoherra venyttelee..


Tiian ryhmä järjestäytyy pituusjärjestykseen


Jarin ryhmä pähkäilee palapelin kimpussa.

Mutsi mä delaan!! Salmelan kesäteatteri esittää..
Koko leiri yhtenä solmuna
Tyttöjen huoneen hylly. Tämäkin päivä tuli nähtyä :)

terkuin Minski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti