keskiviikko 16. elokuuta 2017

Perjantai 28.7.2017 Viimeiset 24h


aamulla nousimme hieman pilviseen mutta lämpimään viimeiseen päivään. Söimme ravitsevan aamupalan ja siirryimme ensimmäiselle oppitunnille, jossa keskustelimme kuolemasta ja iankaikkisesta elämästä.
 Sen jälkeen ylläri pylläri söimme taas... Lounaalla emännät tarjoilivat meille oikein maukasta perunamuussia ja kalapihvejä.
 sen jälkeen taas juttelimme. Aiheena toimi meille hyvinkin ajankohtainen konfirmaatio, joka häämöttää jo muutaman viikon päässä.
 Armonaikaa, jota vierailupäivässä ostetussa huutokaupassa ostettiin vietettiin viidentoista minuutin pätkissä.
Raamiksissa puhuttiin aikuistumisen peloista ja houkutuksista sekä ylipäätään tulevaisuudesta. aiheen keskellä käytettin kuitenkin vilkasta keskustelusta aikuisten ja lasten välistä tasa-arvoa sekä molemminpuolista kuuliaisuutta.
Raamistebn jälkeen oli herkullinen välipala. Tarjolla oli mustikka ja raparperipiirakkaä, mikä maistui NIIN hyvältä.
 Jumiksessa aiheena oli 4. sunnuntai helluntaista ja saarnassa käsiteltiin tuhlaripoika tarinaa. Jumiksen jälkeen vuorossa oli joka vuotinen lähetys jalkapallo
Lähetysjalkapallon ideana on se, että joukkueille voi ostaa esteitä sekä jekkuja, jotka hidastavat joukkueen toimintaa. Suuressa suosiossa oli mm. ylimääräiset maalit, vesipesut niin kipoilla, kuin ämpäreilläkin sekä tukkihymala ja ämpärit päässä pelaamaan. Päivällisellä söimme perinteistä makaroonilaatikkoa salaattien ja leipien kera.
Kun massut oli saatu täyteen vuorossa oli viiimein kaikkien kuumottama LOPPUKOE.
Vanhemmille tiedoksi ja helpotuikseksi.... KAIKKI PÄÄSIVÄT LÄPI!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti